2016. augusztus 5., péntek

Mátraalja Fesztivál a hétvégén




Czene Attila már biztosan ott lesz Szécsényben. Sokak bánatára a nyár utolsó hónapjába léptünk, de ahelyett, hogy előre siratnánk magunkat, amiért vége szakad a hajnalig tartó szabadtéri eseményeknek, inkább használjuk ki az utolsó hétvégéket. 



Ha már elég volt a féktelen bulizásból és levezetésképp inkább egy fokkal nyugodtabb fesztiválra vágyunk, ahova ne adj isten még a gyerkőcöket is szívesen magunkkal vinnénk, augusztus 5-7. között Szécsényben, a Mátraalja Fesztiválon a helyünk.

Hogy miért? Mert ez az egyetlen könnyűzenei fesztivál, ahol:

  • Nem maradhat le a pénteken induló Olimpiáról, sőt egy olimpiai bajnokunkkal, a fesztivált megnyitó Czene Attilával közösen vitathatja meg úszóink teljesítményét. A nagy kivetítőn követve az eseményeket, együtt szurkolhat a fesztiválozókkal a magyar versenyzőknek.

  • A fesztivál helyszíne végre nem egy elhagyatott, kietlen síkság, hanem egy műemlékként számon tartott kastélypark, a Forgách-kastély udvara, ami önmagában is megérne egy kirándulást. Itt jól megfér egymás mellett a tóparti bulizás és a kastély múzeumában időzés.

  • Frissen kóstolhatja a szépkorú palóc nénik hagyományos módon készített laskáját, amelyet azután leöblíthet Nógrád megye országosan elismert és díjazott öregetesi palóc feketeszeder pálinkájával.

  • A baráti árú belépőkért cserébe még a korsó sörért sem kell többet fizetni, mint egy átlagos péntek esti találkozón.

  • Ha helyi, végre nem kell elhagynia Nógrád megye határát a minőségi szórakozásért és kulturális programokért.

Látogasson el a Mátraalja Fesztiválra, ha Nógrád megyei akkor azért, ha elég volt a fővárosi nyüzsgésből, azért. Ha várja az Olimpiát, azért, ha inkább múzeumos típus, azért.
Ha van gyereke és nem akarja megfosztani a jetski-zés élményétől, azért, ha Ön egy nagy gyerek, azért.
Augusztus 5-7. között Szécsény reflektorfényben!
Ugye nem akar Ön sem kimaradni?

2016. augusztus 5-7.
Mátraalja Fesztivál
Szécsény

http://matraaljafesztival.hu
https://www.facebook.com/Matraalja.Fesztival


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: