2017. január 3., kedd

Helló Divat Placc 2017!




Legyen Ön is az első, aki kincskereséssel, vagy kincsek kínálatával indítja az évet! A Divat Placc 2017 első vására és bulija. Az újévi csütörtök este, az évkezdő esti vásár, amely egyedi hangulatával várja a "nempláza" kincsekre vadászó látogatókat az Anker't-ben. 


A piacozás újfajta megközelítése - amely hazánkban továbbra is egyedülállóan képviselteti magát a night market megvalósításában - ezúttal is közös platformra hozza a divat különböző ágazatának tervezőit, akik akár egymástól is újabb inspirációt nyerhetnek. Újra böngészhetünk a divat és ékszertervezőktől kezdve a legérdekesebb, legegyedibb kivitelezők portékái között, sőt gardróbfrissítőkön és divatbloggereken át workshopok is színesítik a piacot, amit a tapasztalatok alapján fiúk és lányok, nők és férfiak egyaránt imádnak.

Új színfolt a Placcon a babaruhatervezők, illetve a kutyás kiegészítők tervezői. A vásár, amely egyben meghitt barátnős program, illetve kultúresemény, az idei évben is szeretne tovább fejlődni, nagyobb figyelmet fordítani a férfi részlegre is. Ebben partnereink a tervezők, akik nagy része a vásárt sajátjaként kezeli, és alkalmi, rendszerint csak itt elérhető különlegességekkel készül. A piac a divat és dizájn témában alkotók számára közösségi ponttá vált, a vevőkkel kialakítható közvetlen kapcsolat miatt pedig közösségi funkciót is betölt. Itt a lehetőség egy kis bárpultozásra, nézelődésre, vásárlásra, trendkövetésre!

A trendkövető vásár természetesen kutyabarát, hangulata és a hely kisugárzása miatt a látogatók zöme a piacozást buliként éli meg, vásárlás közben és utána is esznek, isznak a bároknál, így kijelenthető, a Divat Placc by night a legbulisabb vásár a városban.



A rendezvény ingyenes!



Ha frissítené a gardróbját, ha a barátnőkkel összedobnának egy piaci asztalt, ha a divat és dizájn témában izgalmas portékái vannak, vagy tervező, aki jönne kiállítónak, még tud jelentkezni!
https://www.facebook.com/notes/divat-placc-by-night/divat-placc-árusítás-feltételei/977969885617000

2017. január 5. 17-23 óráig
Divat Placc by night
Ankert
Paulay Ede utca 33.

https://www.facebook.com/events/642773042551207

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: