2017. február 11., szombat

Valentin nap a Starbucks-ban




A kávézólánc idén is különleges ajánlattal várja a szerelmesek ünnepét: a hangulathoz illő dekoráció, poharak, ünnepi termoszok és egy különleges sütemény mellett február 10‒14. között két limitált itallal örvendezteti meg vendégeit.



Egy forró és egy jeges italkülönlegességgel várja a Valentin-napot a Starbucks: a Heavenly Hot Chocolate és a Heavenly Frappuccino italokkal a csokoládé szerelmeseinek kívánságát váltja valóra. Mindkét italban a krémes tejcsokoládé íze dominál, amelyet csokidarabkák és csokiszósszal leöntött csokoládés-kávés tejszínhab tesz még izgalmasabbá. A két különlegesség kizárólag február 10‒14. között érhető el a kávézók kínálatában.
A szerelmesek hónapjára a kávézólánc egy új süteménnyel is bővítette kínálatát: a Red Velvet torta egy lágy piskótás sütemény könnyű fehércsokoládés krémmel és bevonattal, amely remekül illik bármilyen kávéhoz vagy az édességimádóknál akár csokoládés italhoz.

A Valentin-napi időszak a kávézókban is jól érzékelhető: a szívecskék a dekorációban és a papírpoharakon is megjelennek, de megérkeztek a Valentin-napi termoszok és a szerelmesek szemes kávéja, a Verona is. Utóbbiak megvásárlásakor most szív alakú üdvözlőkártyát kapunk ajándékba.
 

Nincsenek megjegyzések: