2017. május 15., hétfő

Diák csoportoknak és hallgatóknak idén ingyenes az OMÉK




Ingyen látogathatnak el 2017. szeptember 20-24. között a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK) azok az általános, középiskolai diákok, akik kísérő tanárukkal, legalább 10 fős csoportban regisztrálnak az OMÉK oldalára. Emellett térítésmentesen léphetnek be a rendezvényre a diákigazolványukkal előzetesen beregisztráló egyetemi és főiskolai hallgatók és oktatók is.



A magyar agrárium és élelmiszeripar legjava, kertészeti, mezőgazdasági, élelmiszergazdasági és technológiai újdonságok és a legkiválóbb magyar termékek különleges tárháza várja mindazokat, akik szeptemberben, az iskolakezdést követően ellátogatnak a több mint 100 esztendős tradícióira joggal büszke budapesti vásárra.
Az Agrármarketing Centrum ez évben, levélben is tájékoztatja az általános, közép és felsőfokú oktatási intézmények vezetőit arról, hogy előzetes regisztrációval, az OMÉK-ra már nem csupán a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba, hanem a 84 hektáros Kincsem Parkba is térítésmentesen látogathatnak el kísérő tanárukkal az OMÉK felületen előzetesen beregisztrált diákcsoportok, valamint az előzetesen regisztráló egyetemi, főiskolai hallgatók és oktatók.
A látogatókat igazi kulturális kavalkád fogadja majd. Számtalan könnyűzenei koncert, népzenei programok, közismert előadók és fellépők, köztük az Experidance új műsora szórakoztatja a vásárra ellátogató közönséget.
Az Agrármarketing Centrum - ez évben, tekintettel napjaink újszerű kihívásaira, az agrárium növekvő munkaerőigényre és a magas szintű szakképzettségi elvárásokra - az OMÉK szervezőjeként külön figyelmet szentel a jövő generációjának, így a szakiskolai és a szakirányú felsőoktatási képzésben résztvevő fiataloknak is. A rendezvény a főiskolások és egyetemisták számára is célzott programokat tartogat. A vásár öt napja alatt hallgatói konferenciákra, kerekasztal beszélgetésekre invitálják a fiatalokat, hangsúlyosan a mezőgazdasági- és/vagy élelmiszer-tudományi területen tanulmányokat folytatókat.
A 78. OMÉK-on az általános és középiskolás csoportok, a főiskolások és egyetemisták - 10 fő felett, kísérővel együtt - az előzetes regisztrációt követően térítésmentesen vehetnek részt. Nem kell a belépésért fizetniük azoknak az egyetemi, főiskolai hallgatóknak és oktatóknak sem, akik előzetesen az OMÉK honlapján hivatalosan is regisztrálnak az eseményre.
Az ingyenes belépéshez az iskolás csoportoknak előzetesen a http://www.omek2017.hu/iskolas-csoportoknak/ honlapon kell regisztrálniuk.
A hallgatóknak a http://www.omek2017.hu/egyetemi-foiskolai-hallgatoknak-es-oktatoknak/ honlapon kell regisztrálniuk.


Forrás: EuroAstra
  

Nincsenek megjegyzések: