2017. július 13., csütörtök

A Cirkuszok éjszakáján jégre teszik




Nem mindennapi, exkluzív programmal várja a közönséget a Fővárosi Nagycirkusz július 15-én, a Cirkuszok éjszakáján: a 19 órás előadás után megnyílik a manézs a nézők számára, akik belebújhatnak a világhírű Nikulin Cirkusz társulatának bőrébe, kipróbálhatják, milyen érzés korcsolyázni az Antarktisz gyermekei - Jégbe zárt cirkuszvilág előadás jegén, valamint a különböző artistaeszközök segítségével próbára tehetik ügyességüket is. 

A Fővárosi Nagycirkusz ebben az esztendőben is csatlakozik az utazó cirkuszok által kezdeményezett, tradicionális Cirkuszok éjszakája programhoz, amelyet minden év július harmadik szombatján rendeznek meg országszerte a cirkuszok, hogy hirdessék e különleges előadó-művészeti ág sokszínűségét, hogy minden generációval megszerettessék e csodálatos műfajt.

Szabad a (jég)tánc - Éjszakai jégdiszkó
Azok, akik jegyet váltanak a Fővárosi Nagycirkusz Antarktisz gyermekei - Jégbe zárt cirkuszvilág július 15-i előadására, az utolsó előadás után elfoglalhatják a cirkusz manézsát egy hatalmas buli erejéig a fellépő művészekkel.

Figyelem!
A jégen a korcsolya kötelező, így azt sem árt beszerezni erre az izgalmas programra, amelyen a vállalkozó kedvűek éjfélig szabadon korcsolyázhatnak, zsonglőrködhetnek, jégtáncolhatnak a porondon.

Melege van? Korizzon egyet a Fővárosi Nagycirkuszban!
A program a július 15-i előadások bármelyikére vásárolt jeggyel díjmentes azok számára, akik korcsolyát hoznak magukkal. Az előadás alatt a korcsolyákat díjmentesen leadhatják a cirkusz ruhatárában. 14 év felett csak szülői felügyelettel ajánlott!

2017. július 15.
Cirkuszok éjszakája

http://www.fnc.hu

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: